Zoeken naar jij gaan

Uw zoekactie voor jij gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 53 jaar Limburg - HASSELT
welke vrouw of milf heeft interesse
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Bert 36 jaar Limburg - Bree
Wie ga er vanavond mee na Genk kermis
Is er een dame meid vriendinnen die dit weekend mee gaan na Genk kermis en daarna zien we wel ben slanke verzorgde gast  
Mister 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
Vanavond naar Club
Welke ondeugende dame heeft er zin om vanavond mee naar Parenclub te gaan? Just for fun en zonder verwachtingen. Ben een leuke aangename sociale hetero m, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Interesse, laat zeker iets van je horen. ;) Discretie gevraagd en geboden uiteraard  

Vanavond naar Club
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW (Leuven-Aarschot en NABIJE OMGEVING)
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst dus Leuven en omgeving. Hopelijk tot snel  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Oraal plezier
Hou enorm van orale verwennerij. Geef dat zelf dan ook heel graag. Zalig hoe het smaakt, ruikt, voelt,... Begin graag zacht en speels, of misschien mag het zelfs de hele tijd zo blijven van jou. Dan breng ik de intensiteit stap na stap omhoog. Zoekend naar wat werkt voor jou. Heb je tips over wat jij lekker vindt? Daar ben ik altijd benieuwd naar! Wil je mij leren wat jou heerlijk genot geeft, zelfs als ik uren moet doorgaan. Kom je op mijn gezicht zitten om zelf meer controle te hebben? Graag! Ben een 39 jarige slanke man en mijn gezicht zal vers geschoren zijn voor jou. Wil je mijn genotsknots ook in je voelen? Dat kan maar enkel als je er zelf naar vraagt. Ben je een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar? Zie je dit zitten? Stuur me dan een mailtje!  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Parenclub vanavond
Welke dame heeft er zin om vanavond mee naar Parenclub te gaan? Just for fun en zonder verwachtingen. Ben een leuke aangename sociale hetero m, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Interesse, laat zeker iets van je horen. ;) Discretie gevraagd en geboden uiteraard.  

Parenclub vanavond
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede ,,slow''seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must.  
Troy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, gezelligheid, sauna, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, festival, schaatsen, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle man uit de betere kringen, keurig gekleed, goed opgeleid, goed geconserveerd, authentiek, sportief, niet opdringerig, geen gierigaard, niet roker. Ben je een stabiele, innemende, sociale vrouw, slank/normaal gebouwd 50/60j die ook nog wat wil genieten v h leven met een enthousiaste, levenservaren man waar alles kan en niets moet, reageer dan eens. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  

IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Fuckbud 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb uit de ruime omgeving
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10